Touchdown.

Landing aan de Koningspade.

The truth is in here!

 
Net geland bij Controversy! Deze UFO is nu beschikbaar voor een buitenaardse overnachting! Volwassenen slapen hier voor slechts € 40 en kinderen voor € 30 per nacht. De UFO wordt alleen verhuurd in combinatie met een tram of trein overnachting.

 


 


 
Op de gehele Controversy Farm is het mogelijk om gebruik te maken van ons WiFi netwerk, neem dus gerust uw laptop, ipad, tablet of smartphone mee! Bij aankomst kunnen wij u het wachtwoord verstrekken zodat u ook, digitaal, niets hoeft te missen en leuke foto's meteen kunt delen met uw familie en vrieden.
 
Parkeren is ook gratis evenals uw jas ophangen, rondlopen en rondkijken ;) De schoenpoetsmachine heeft het helaas begeven dus we accepteren het verlies van één Michelin ster...
 
 

 


 

 

Controversy heeft haar Bed and Breakfast uitgebreid met een meer dan compleet ingerichte trein.
Een compartiment van ruim 21 meter lang en 2.60 meter breed staat tot uw beschikking met een overdaad aan luxe!!! U slaapt in een ruim bed (een boot) met afmetingen van 1.65 meter bij 2.10 meter, er is verwarming maar ook airconditioning, de gehele trein is geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing en als klap op de vuurpijl is er een ruime jacuzzi voorzien van whirlpool en jetstreams in een omgekeerde sombrero geplaatst.
De trein is dus voorzien van een overdaad aan luxe en dit alles in Mexicaanse sfeer.
 
De gasten van de trein hebben inmiddels ook de beschikking over het "daf-terras" met een weids uitzicht en een overdekt zitgedeelte in de cabine.
 
Voor informatie over prijzen verwijzen wij u naar onze tarievenpagina.
 
Lambor & Ghini.
 

 


 

Controversy Tram-Inn maakt het mogelijk !! Irma en Frank Appel heten u van harte welkom op hun volledig omgebouwde boerderij gelegen in het pittoreske Noord-Hollandse Hoogwoud.
 
In de tuin van de boerderij aan de Koningspade staan twee trams die gereden hebben in Duitsland en Amsterdam.
Deze zijn omgebouwd tot drie zeer luxe appartementen waar vrijwel alles in aanwezig is.
Een greep uit de voorzieningen: een zeer luxe douche en toilet, een oven om broodjes af te bakken, koffiezetapparaat en onder andere een keuken met koelkast.
Ook koffie en thee en diverse potten en pannen staan volledig tot uw beschikking.
Aan handdoeken, theedoeken en dweiltjes is ook gedacht en liggen ook in ieder compartiment voor u klaar.
De compartimenten kunnen verwarmd worden d.m.v. de aanwezige gaskachel met vuurhaard en u slaapt in een opgemaakt tweepersoons bed van 140cm bij 205cm.
 
De compartimenten zijn onderverdeeld in drie thema's (Italiaans, Frans en Engels-Amerikaans) met ieder zijn eigen soort ontbijt. De Italiaanse en de Franse tram zijn geschikt voor 2 personen, de Engels-Amerikaanse tram (familietrammetje) is geschikt voor 4 personen.
 
Speciaal voor ouders met (jonge) kinderen, hebben wij de familietram geopend. De tussenwand is tussen de compartimenten weggehaald waardoor u toezicht heeft op uw kinderen die dan toch in hun "eigen" compartiment slapen. Tussen de kamers zit de ingang/hal en heeft u de beschikking over twee toilet/douche ruimtes.

Zonneterras
 
Familietram Amerikaanse Kamer
Familietram Engelse KamerNieuw bij Controversy! U kunt nu bij ons een DVD bestellen met een korte impressie van de Controversy Tram en Train Inn. Deze DVD is zelfs geheel gratis wanneer u, na het zien van de DVD, besluit te boeken voor de tram of trein (het bedrag wordt direct bij boeking in mindering gebracht). De DVD kost € 12,50 inclusief verzendkosten en kunt u via ons e-mail adres bestellen, zet in de onderwerpregel "bestelling DVD" in uw bericht samen met de adresgegevens.
 

 

Neem eens een kijkje in ons fotoboek

 

Webmaster Nico Kamp

Datum laatste wijziging : 21 Februari 2018

U bent bezoeker : counter